Vuohenjuusto-tomaattikeitto

Kuullota kattilassa sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet (paprika, pippuri, suola, basilika yms) sekä paloittele juusto joukkoon.

Lisää hieman smetanaa tai kermaa makua pehmentämään.

Soseuta ja tarjoa raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g7318g2561kcal73.2g497.6g36.6g102.5g
Vuohenjuusto (raaka) (Petit chebra), annos 180g549g1658kcal104.3g1.1g137.2g0g
Smetana 20 % (Deliciest), annos 25g160g327kcal4.5g5.1g32g0g
Valkosipulinen salaatinkastike, Rainbow137g343kcal0.7g10.4g34.3g0.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g366g99kcal4.8g17.6g0.7g6.2g
Oliiviöljy 46g405kcal0g0g45.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17152g10784kcal375g1063.6g573g218.2g
Valittu annoskoko8576g5392kcal187.5g531.8g286.5g109.1g
Annoskoko puolitettuna4288g2696kcal93.8g265.9g143.3g54.6g
Arvot/100g100g63kcal2.2g6.2g3.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330094