Jauheliha-bolognese

Mausteet: 1 rkl jauhelihamauste, ½ tl viherpippuri ja 1 rkl oregano.

Ruskista jauheliha ja sipulit ja mausta.

Lisää kastike ja vesi.

Hauduta n. 30 min. Tarjoa pastan (vehnänalkio) kanssa.

Voit keventää tätä ohjetta vaihtamalla jauhelihan nautaan ja pastakastikkeen light-versioon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi802g0kcal0g0g0g0g
Classico Bolognesekastike (Dolmio), annos 500g4008g1964kcal56.1g312.6g56.1g36.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu160g167kcal12.7g26.1g1g3.4g
Sipuli (kuorittu)401g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Jauheliha, sika-nauta 3206g7099kcal561g0g545g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17152g18676kcal1270g715.8g1205.8g92.6g
Valittu annoskoko8576g9338kcal635g357.9g602.9g46.3g
Annoskoko puolitettuna4288g4669kcal317.5g179g301.5g23.2g
Arvot/100g100g109kcal7.4g4.2g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=73811