Lucian piparit (joulu)

Sulata voi, jäähdytä.

Vatkaa munat, sokeri ja siirappi kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää voi vähitellen, vatkaa kunnes kuohkeaa.

Sekoita mausteet ja sooda jauhoihin, lisää jauhot muuhun seokseen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2859 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1500g10950kcal15g15g1200g0g
Siirappi, tumma1500g4800kcal1.5g1110g0g0g
Sokeri 1500g6089kcal0g1498.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu612g771kcal67.3g1.8g55.1g0g
Neilikka, annos 4g45g164kcal1.6g35.8g1.6g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g45g164kcal1.6g35.8g1.6g0g
Vehnäjauho, sunnuntai3375g11813kcal405g2396.2g70.9g101.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17154g69499kcal984g10186.2g2658.4g202.4g
Valittu annoskoko8577g34750kcal492g5093.1g1329.2g101.2g
Annoskoko puolitettuna4289g17375kcal246g2546.6g664.6g50.6g
Arvot/100g100g405kcal5.7g59.4g15.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103132