Rahkatorttu (persikkaa sisällä)

Voitele tasapohjainen irtopohjavuoka, halk.

noin 25cm.

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää muna vatkaten joukkoon.

lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Laita kylmään huilimaan täytteen teon ajaksi.

Viipaloi valutetut persikat ohuemmiksi siivuiksi.

Sekoita täytteen ainekset kermaa lukuunottamatta keskenään, sitruunasta mukaan myös raastettu kuori.

Levitä pohjan päälle persikkaviipaleet.

Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita se varoen muun täytteen joukkoon.

Kaada täyte persikoiden päälle.

Paista 50-60min. 175 asteessa.

Anna tortun jäähtyä kunnolla ennen vuuan reunojen irroittamista ja lautaselle siirtelyä.

Säilytä jääkaapissa.

Persikat voi jättää pois tai korvata ne muulla mieleisellä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g50g366kcal0.5g0.5g40.1g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 81g279kcal8.3g57g1g2.8g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0.3%251g163kcal27.6g10.5g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml25g5.3kcal2g0g0.1g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 10g34kcal0g8.2g0g0.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka5g20kcal0g5g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g100g341kcal2g3g35.1g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 180g123kcal1.5g27.4g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1716g3331kcal111.4g310.6g177.2g8.6g
Valittu annoskoko858g1665kcal55.7g155.3g88.6g4.3g
Annoskoko puolitettuna429g833kcal27.9g77.7g44.3g2.2g
Arvot/100g100g194kcal6.5g18.1g10.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422284