Hortonomin hernekeitto

Kuori ja suikaloi porkkanat, keitä 5 min. Lisää hernekeittotiiviste purkista, kinkkusuikaleet ja kuumenna kiehuvaksi.

Mausta keitto sinapilla, valkosipulilla ja meiramilla tai timjamilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purkkihernekeitto (Jalostaja), annos 430g369g195kcal21g19.5g3.3g0g
Korpela ylikypsä saunapalvi, annos 350g129g129kcal21.9g1.3g3.9g0g
Porkkana 129g42kcal0.8g7.1g0.3g3.3g
Vesi214g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr4.3g12kcal0.3g0.4g1g0.1g
Sinappi 14g18kcal0.6g1.9g0.8g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1716g792kcal89.2g60.4g18.6g7.2g
Valittu annoskoko858g396kcal44.6g30.2g9.3g3.6g
Annoskoko puolitettuna429g198kcal22.3g15.1g4.7g1.8g
Arvot/100g100g46kcal5.2g3.5g1.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142580