Kanttarellikastike

Haihduta neste kanttarelleista pannulla.

Kanttarelleja saa olla ainakin 3 dl koska ne kutistuvat huomattavasti.

Lisää voita ja pilkotut sipulit.

Ruskista hetken, sitten lisätään vesi ja jauho ja annetaan sakeutua.

Kiehutellaan 10 min. ja lisätään kerma ja mausteiksi maun mukaan esim.

valkopippuria, paprikaa ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g226g174kcal5.2g1.1g16.5g0g
Sipuli 166g50kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Vesi301g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.5g10.5g0.2g0.5g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 151g181kcal4.7g6.8g15.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1716g913kcal27g52.6g64.2g6.6g
Valittu annoskoko858g456kcal13.5g26.3g32.1g3.3g
Annoskoko puolitettuna429g228kcal6.8g13.2g16.1g1.7g
Arvot/100g100g53kcal1.6g3.1g3.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302612