Helppo jauhelihakeitto

1. Laita vesi kiehumaan kattilaan.

2. Pilko sipuli.

Lisää sipuli ja keittojuurekset kiehuvaan veteen.

Lisää myös hienonnettu lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä kannen alla n. 10min.

3. Kuori ja pilko perunat ja lisää kattilaan.

Keitä n. 10min.

4. Paista jauheliha, kaada ylimääräinen rasva pois ja lisää jauheliha kattilaan.

Lisää timjami.

Keitä n. 5min.

5. Maista onko perunat ja kasvikset kypsiä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 429 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 2399g1817kcal44.9g369.9g4.8g24g
Vesi, vesijohtovesi 3332g0kcal0g0g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g1499g300kcal15g45g0g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 900g2691kcal205.5g0g209.9g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl33g83kcal4g0.5g7.3g0g
Maustepippuri, annos 1g10g0.3kcal0g0g0.1g0g
Timjami 7.7g22kcal0.7g2.1g0.6g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17160g10043kcal550.6g873.4g447g67.2g
Valittu annoskoko8580g5021kcal275.3g436.7g223.5g33.6g
Annoskoko puolitettuna4290g2511kcal137.7g218.4g111.8g16.8g
Arvot/100g100g59kcal3.2g5.1g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144302