Kampasimpukat ja kvinoa (Kevennys)

Ainekset:

12 kpl Kampasimpukka
200 g Quinoa
5 dl vesi
1 pnt Lehtipersilja
1/2 pnt kevätsipuli
1 dl Parmesanraaste
2 dl Maito Rasvaton

Rypsiöljyä paistamiseen
Suola ja mustapippuri maustamiseen

Ohje:

Lisää quinoat kiehuvaan veteen ja anna hautua 15- 20 minuuttia.

Lisää maito ja parmesanraaste toiseen kattilaan ja kiehauta miedolla lämmöllä sekoittaen.

Leikkaa persilja ja ruohosipuli pieniksi.

Kuumenna paistinpannu levyllä ja lisää öljy, paista kampasimpukat molemminpuolin nopeasti, mausta suolalla.

Poraa sauvasekoittimella parmesanmaito kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää kevätsipuli ja persilja keitetyn quinoan joukkoon ja mausta suolalla ja pippurilla.

Asettele lautaselle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Kevennys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kampasimpukka, annos 30g203g176kcal33.8g4.7g1.4g0g
Kvinoa, jyvät113g421kcal14.6g77.7g6.8g6.8g
Vesi, vesijohtovesi 281g0kcal0g0g0g0g
Persilja 56g15kcal0.8g0.6g0.1g4.5g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g56g221kcal18.6g0g16g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen113g37kcal3.7g5.5g0g0g
Rypsiöljy 7.6g67kcal0g0g7.6g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.6g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1719g1891kcal144g180.2g64g23.6g
Valittu annoskoko860g946kcal72g90.1g32g11.8g
Annoskoko puolitettuna430g473kcal36g45.1g16g5.9g
Arvot/100g100g110kcal8.4g10.5g3.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296395