Chili con carne-keitto

Kuori sipuli, ruskista jauhelihan kanssa, lisää myös chili.

Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutio, sokeri, pippuri, suola ja oregano.

Keitä n. 15 min. Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Lisää valutetut pavut ja maissi.

Keitä vielä muutama minuutti.

(pavut voivat olla mitä vaan, ohjeessa puhuttiin vain säilykepavuista.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 573 grammaa

N1nusk1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Chili paprika punainen8.4g3.4kcal0.2g0.8g0g0g
Tomaattimurska 188g55kcal1g9.9g0.4g3.6g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 4.1g13kcal0.4g0.6g1g0.1g
Sokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.2g
Kidneypapu, keitetty, säilyke (TRS)150g126kcal9.1g24g0.4g7.6g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 150g205kcal4g36.5g3.4g5.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha150g249kcal28.5g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1719g1328kcal86.8g148.8g40.4g34.4g
Valittu annoskoko860g664kcal43.4g74.4g20.2g17.2g
Annoskoko puolitettuna430g332kcal21.7g37.2g10.1g8.6g
Arvot/100g100g77kcal5g8.7g2.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345530