Kevytpasha Heissulin

1. Pese appelsiini.

Raasta kuori hienoksi raasteeksi.

2. Pilko säilykekirsikat pieniksi paloiksi saksilla.

3. Vatkaa Flora vanilla vaahdoksi.

4. Notkista maitorahka.

5. Seikoita kaikki aineet huolellisen rauhallisesti keskenään.

6. Jos kaipaat makeutta, lisää makeutusjauhetta.

7. Laita hetkekeksi jääkaappiin vetäytymään.

Niin, ja toi appelsiinimehu on tietysti puristettu siitä appelsiinista, ei purkista.

Ei tähän hätään löytynyt puristinta, joten ei herunut enempää.

NAM! Muokkasin vähän foorumissa ollutta ohjetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Heissuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Appelsiinin kuori, annos 100g9g8.7kcal0.1g2.2g0g1g
Mantelirouhe, 1 rkl18g104kcal3.8g1g9.1g2.1g
Appelsiinimehu, Brämhults 2dl45g23kcal0g4.9g0g0g
Persikkakuutiot mehussa (Rainbow), annos 250g225g135kcal0.9g33.7g0g0g
Kirsikka sokeriliemessä113g191kcal1.1g49.5g1.1g0g
Flora Vanilla 12%225g428kcal10.1g36g27g0g
Maitorahka Hyla (Valio), annos 250g225g146kcal24.7g9.4g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1719g2070kcal81.4g273.4g75.8g6.2g
Valittu annoskoko860g1035kcal40.7g136.7g37.9g3.1g
Annoskoko puolitettuna430g518kcal20.4g68.4g19g1.6g
Arvot/100g100g120kcal4.7g15.9g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59301