Uunimakkara pekonilla

Halkaise ja kuori makkarat, ja iske makkarat uunivuokaan.

Levitä leikkauspinnalle sinappi ja tursota ketsuppia.

Silppua purjosipuli ja viipaloi valkosipuli, ja lisää makkaroiden päälle.

Lopuksi päälle vielä kuutioitu pekoni, mustapippuria ja suolaa.

Paista uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Riivaaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK sininen lenkki(annos 145g)6950g15986kcal695g451.8g1251.1g7g
Amerikan pekoni 1viipale683g2186kcal82g0g204.9g0g
Dijonsinappi, Maille, Original120g84kcal4.8g9.6g3.6g3.6g
Ketsuppi, euro shopper216g216kcal2.2g49.6g1.1g2.6g
Purjosipuli 479g110kcal8.7g11.5g1g10.1g
Valkosipuli 96g104kcal7.6g15.6g0.6g2g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17184g37436kcal1603.2g1085.4g2925.4g57g
Valittu annoskoko8592g18718kcal801.6g542.7g1462.7g28.5g
Annoskoko puolitettuna4296g9359kcal400.8g271.4g731.4g14.3g
Arvot/100g100g218kcal9.3g6.3g17g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151281