Makkara-perunaloota

Kuori perunat.

Viipaloi perunat, lenkki ja sipulit siivuiksi.

Lado puolet perunaviipaleista vuokaan, laita täytteet väliin ja loput perunoista päälle.

Hölskytä mieleisesi mausteet kerman sekaan ja kaada päälle.

Uuniin 200 asteeseen, kunnes on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 3004g2287kcal56.5g465.7g6g30g
Lenkki, kevyt sininen HK3004g5107kcal300.4g300.4g300.4g3g
Sipuli (kuorittu)601g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1983g3172kcal53.5g53.5g297.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17184g21458kcal836.4g1696.8g1210g86.4g
Valittu annoskoko8592g10729kcal418.2g848.4g605g43.2g
Annoskoko puolitettuna4296g5364kcal209.1g424.2g302.5g21.6g
Arvot/100g100g125kcal4.9g9.9g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83335