TomaattiPaprikaKeitto

Keitä tomaatteja ja paprikoita niin kauan, että tomaateista alkaa kuoret irtoamaan.

Anna tomaattien ja paprikoiden jäähtyä esim.

leikkuulaudan päällä ja poista sitten tomaattien kuoret.

Soseuta tomaatit ja paprikat.

Laita kattilaan öljy ja valkosipulimurska, paista hetkinen ja lisää joukkoon sose ja lihaliemi.

Anna kiehua noin 30min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Minde134
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g5253g1066kcal31.5g199.6g15.8g73.5g
Paprika punainen 1751g513kcal16.5g78.8g7g33.3g
Valkosipuli 49g53kcal3.9g8g0.3g1g
Rypsiöljy 142g1254kcal0g0g141.8g0g
Lihaliemi laimennettu 1401g265kcal0g42g8.4g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17192g6302kcal103.8g656.8g346.6g216.2g
Valittu annoskoko8596g3151kcal51.9g328.4g173.3g108.1g
Annoskoko puolitettuna4298g1576kcal26g164.2g86.7g54.1g
Arvot/100g100g37kcal0.6g3.8g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347099