Kasvisgratiini

Kiehauta kukkakaali ja parsakaali, kaada ne voideltuun uunivuokaan.

Viipaloi kesäkurpitsa (juustohöylällä helppoa) ja paista pannulla voissa, mausta maun mukaan.

Lisää kesäkurpitsa sekä juustoraaste uunivuokaan ja kaada kerma päälle.

Uuniin 200 astetta, noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Norimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g2336g467kcal42g51.4g7g0g
Parsakaali pakaste Rainbow2336g467kcal70.1g46.7g0g58.4g
Kesäkurpitsa934g159kcal3.7g23.4g5.6g6.5g
Juusto, Valio arkijuusto654g2158kcal176.6g0g157g0g
Crea ruokakerma pippurijuusto (Valio), annos 100g1869g2242kcal43g89.7g186.9g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g467g1308kcal88.8g0.1g102.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17192g13604kcal848.4g422.6g918.6g129.8g
Valittu annoskoko8596g6802kcal424.2g211.3g459.3g64.9g
Annoskoko puolitettuna4298g3401kcal212.1g105.7g229.7g32.5g
Arvot/100g100g79kcal4.9g2.5g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=438207