Tiikerikakku

1. Vaahdota voi.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, leivinjauhe jauhoihin sekoitettuna, jauhot ja voivaahto.

Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita kaakaojauhot toiseen osaan.

3. Laita taikinoita vuorotellen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

4. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, normaalisuolainen (Valio)17g120kcal0.1g0.1g13.4g0g
Sokeri 23g95kcal0g23.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 27g92kcal2.7g18.7g0.3g0.9g
Kananmuna kuoreton 15g21kcal1.8g0g1.5g0g
Leivinjauhe 0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 3.3g1.5kcal0.1g0.2g0.1g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.8g3kcal0.1g0.1g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana172g666kcal9.6g85.2g31g2.2g
Valittu annoskoko86g333kcal4.8g42.6g15.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna43g167kcal2.4g21.3g7.8g0.6g
Arvot/100g100g388kcal5.6g49.6g18g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299925