Gluteenittomat sarvet (kinkku-paprika-juusto)

Pohjana Marjolan pestosarvien ohje.

Nypi pehmeä voi jauhoihin.

Lisää neste ja muut aineet.

Alusta kunnolla.

Anna taikinan tekeytyä 2h jääkaapissa.

Kauli taikina kahdeksi suht' ohueksi, pyöreäksi levyksi.

Jaa pizzaleikkurilla kuudeksi lohkoksi.

Levitä täytettä (juusto, paprika + kinkku) lohkojen leveään päähän ja kääri rullalle, sarveksi.

Voitele munalla ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.

Paista 200-225* 15-20min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g17g56kcal0.3g0.5g5.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g6.6g49kcal0.1g0.1g5.3g0g
Emmentaler-juusto (X-tra), annos 20g10g38kcal2.9g0g2.9g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 17g11kcal0.5g0.8g0.6g0g
Fiber husk (1rkl=10g)1.3g0.1kcal0g0g0g1.1g
Ksantaanikumi, leivontaan (Meira), annos 1g1.3g0kcal0g0g0g1.3g
Riisijauho / -hiutale 9g33kcal0.7g7.2g0.1g0.1g
Pofiber, perunakuitujauhe, Semper, 5g2.8g2.1kcal0.1g0.3g0g2g
Leivinjauhe 3.3g5.8kcal0.2g1.3g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.8g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 10g2.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Palvikinkku (Rainbow), annos 100g7.5g8.5kcal1.3g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana172g411kcal12.4g21.4g30g9.4g
Valittu annoskoko86g206kcal6.2g10.7g15g4.7g
Annoskoko puolitettuna43g103kcal3.1g5.4g7.5g2.4g
Arvot/100g100g240kcal7.2g12.5g17.5g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=457656