Burgundinpata

Ruskista liha, lisää vihannekset ja vesi, annakiehahtaa, lisää punaviini ja mausteet sekä liemikuutiot, anna kiehahtaa, lisää loput tarvikkeet ja hauduta kunnes liha on mureaa ja liemi on vetäytynyt kasaan sopivasti.

Lisää mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 344 grammaa

Siivet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 31g35kcal6.8g0g0.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.2g1.7kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli 4.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.2g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 10g7.3kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.7g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Kasvisliemikuutio 0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Sieni tatti, hapero 3.7g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Palsternakka 3.1g2kcal0g0.4g0g0.1g
Kinkku, vähärasvainen kevyesti savustettu (Linessa), annos 13g5.5g7.6kcal1.5g0.1g0.2g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)12g4.3kcal0.1g0.8g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana172g134kcal17.8g5.2g2.8g1.4g
Valittu annoskoko86g67kcal8.9g2.6g1.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna43g33kcal4.5g1.3g0.7g0.4g
Arvot/100g100g78kcal10.4g3g1.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232263