KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g20g78kcal16.1g1.4g0.8g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 7.3g23kcal0.8g4.3g0.2g0.4g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g6.6g38kcal1.5g1.3g3.3g0.4g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 4.3g14kcal1.2g0.3g0.9g1.3g
Kananmuna kuoreton 15g21kcal1.8g0g1.5g0g
Ruokaöljy keskiarvo 3.6g32kcal0g0g3.6g0g
Hiiva, 50g2.6g1.6kcal0.3g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana172g412kcal43.4g14.6g20.6g4.2g
Valittu annoskoko86g206kcal21.7g7.3g10.3g2.1g
Annoskoko puolitettuna43g103kcal10.9g3.7g5.2g1.1g
Arvot/100g100g240kcal25.2g8.5g12g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245533