Kanajauhelihakastike

Ruskista jauheliha pannulla rypsiöljyssä.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita ruskeakastike 3dl vettä ja lisää joukkoon.

Anna kiehahtaa ja lisää tomaattimurska.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kastike on hieman paksumpaa (n.5-10min).

Testaa maku ja tarvittaessa lisää suolaa ja/tai pippuria.

Tarjoile täysjyväspagetin tai vaikka perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia50g70kcal8.5g0g4g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)1.2g5kcal0.1g0.7g0.2g0g
Pirkka Tomaattimurska 500g31g9kcal0.3g1.9g0.1g0g
Rypsiöljy 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana172g229kcal17.8g5.2g15.4g0g
Valittu annoskoko86g115kcal8.9g2.6g7.7g0g
Annoskoko puolitettuna43g57kcal4.5g1.3g3.9g0g
Arvot/100g100g133kcal10.3g3g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296435