Paahdetut uunikasvikset

-Kuori punajuuret, porkkanat, sipuli (1kpl kelta- ja 1kpl punasipuli) ja lanttu.

Lohko melko isoiksi paloiksi.

- Pese kesäkurpitsa ja perunat ja paloittele isoiksi lohkoiksi.

- Mittaa öljy laakeaan uunivuokaan, lisää kasvikset ja pyöräytä sekaisin.

- Mausta kasvikset suolalla, pippurilla ja yrttimausteseoksella.

Sekoita.

- Kypsennä kasviksia 225-asteisessa uunissa 30-40 min., kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Kääntele kerran paahtamisen aikana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Laaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 14g5.4kcal0.1g1g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g3.9kcal0.1g0.8g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g14g8.4kcal0.2g1.8g0g0.1g
Kesäkurpitsa28g4.8kcal0.1g0.7g0.2g0.2g
Lanttu 7g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana172g78kcal1.4g9.8g3.2g2.6g
Valittu annoskoko86g39kcal0.7g4.9g1.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna43g20kcal0.4g2.5g0.8g0.7g
Arvot/100g100g45kcal0.8g5.7g1.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190822