Punajuuri-parsa-riisi-kalkkunajauheliha-laatikko, gluteeniton ja maidoton

Punajuuria keitettyjä suikaleina, parsakaali kilkottuna, pussillinen pakaste maissia sekoitetaan keskenään.

Vuoan pohja öljytään ja ensin laitetaan riisi ja kevyesti kuullotettu sipuli+jauheliha mitkä sekoitetaan sitten kasvissekoitus.

Päälle kaadetaan sekoitettu munamaito ja suola+ pippuri (yrttejä).

Uuniin 220 ast n 50 min. Puolessa välissä kansi päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunajauheliha, raaka15g21kcal3.3g0.3g0.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu6.4g8kcal0.7g0g0.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.1kcal0g0g0.6g0g
Rice Dream, riisimaito23g11kcal0g2.1g0.2g0g
Täysjyväriisi. Risella.8.3g29kcal0.6g5.9g0.3g0.5g
Parsakaali, tuore, 257g9g2.8kcal0.4g0.2g0g0.1g
Punajuuri keitetty, annos 100g9g3.9kcal0g0.9g0g0.2g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g7.5g9kcal0.2g1.9g0g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana172g182kcal10.6g23.4g5.2g1.8g
Valittu annoskoko86g91kcal5.3g11.7g2.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna43g46kcal2.7g5.9g1.3g0.5g
Arvot/100g100g106kcal6.1g13.6g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227557