Mansikka-mannapuuro

1 l vettä + mehua
1 l mansikoita
½-1 dl sokeria
½-1 tl mineraalisuolaa (Pan)
2½ dl Myllyn Paras Mannasuurimoita tai Kauramannasuurimoita

Valmista laimennettu mehu seuraavasti: esim.

vettä n. 7 dl + mehua n. 3 dl, tarkista sopiva voimakkuus ja kiehauta mehu kattilassa.

Lisää mansikat, sokeria (määrään vaikuttaa mehun voimakkuus ja makeus), hiven suolaa ja mannasuurimot vatkaten sekaan.

Anna kypsyä hiljalleen n. 10 min välillä sekoittaen.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Xedra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mehu, mehujuoma 47g21kcal0g5.2g0g0g
Mansikka 24g11kcal0.1g2g0g0.4g
Sokeri 3.8g15kcal0g3.8g0g0g
Mannasuurimo 12g37kcal1.2g7.5g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana172g170kcal2.6g37g0.2g1.6g
Valittu annoskoko86g85kcal1.3g18.5g0.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna43g42kcal0.7g9.3g0.1g0.4g
Arvot/100g100g99kcal1.5g21.5g0.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243970