Vadelma-passionmousse

Jos käytät pakastevadelmia, sulata ne. Laita liivatteet kylmään veteen.

Erottele valkuaiset ja keltuaiset toisistaan eri kulhoihin.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää joukkoon tuorejuusto ja vadelmat.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Lisää makeutusjauhe keltuaisten joukkoon ja vaahdota.

Sekoita keltuaisvaahto kermaseokseen.

Kääntele valkuaisvaahto varovasti sekaan.

Lisää vadelmat.

Kiehauta tilkka vettä esimerkiksi mikrossa ja purista liivatteet sekaan.

Lisää liivate nopeasti sekoittaen massan joukkoon.

Kaada esim irtopohjavuokaan tai rengasvuokaan.

Halutessasi öljyä vuoan reunat ennen kuin kaadat massan vuokaan, näin mousse irtoaa helpommin reunoista.

Anna jähmettyä jää kaapissa noin 5 tuntia tai mielellään seuraavaan päivään.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vadelma 19g7.7kcal0.2g0.8g0.2g0.7g
Kuohukerma,valio,2dl24g80kcal0.5g0.7g8.2g0g
Viola maustamaton laktoositon tuorejuusto 13% (Valio), annos 200g19g32kcal1.4g1g2.4g0.5g
Jam it passiohillo (Fine foods), annos 15g7g20kcal0.1g4.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu17g22kcal1.9g0.1g1.5g0g
Liivatelehti, gelatiini0.4g1.5kcal0.4g0g0g0g
Canderel makeutusjauhe0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana172g327kcal9g15.4g24.6g2.4g
Valittu annoskoko86g164kcal4.5g7.7g12.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna43g82kcal2.3g3.9g6.2g0.6g
Arvot/100g100g190kcal5.2g9g14.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265916