Kasvissosekeitto ala Tuula

Pese, kuori ja palaittele palsternakat, perunat, porkkanat ja selleri.

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää kasvikset.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Anna kiehua n. ½ tuntia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta keitto sauvasekoittimella.

Lisää juusto ja kuumenna, älä keitä.

Ohenna keitto maidolla tai vedellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 9g6kcal0g1.1g0g0.4g
Peruna, vanha, kuorittu 11g8kcal0.2g1.6g0g0.1g
Porkkana 5.9g1.9kcal0g0.3g0g0.1g
Juuriselleri 4.7g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli 4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto savuporo rasvaa 20g creme bonjour (Creme bonjour), annos 200g4.7g12kcal0.1g0.2g1.3g0g
Piparjuuri, annos 10g5.9g2.2kcal0.3g0.6g0g0.4g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g5.9g7kcal0.1g0.3g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana172g80kcal1.6g9g3.8g2.4g
Valittu annoskoko86g40kcal0.8g4.5g1.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna43g20kcal0.4g2.3g1g0.6g
Arvot/100g100g47kcal0.9g5.2g2.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331767