Kesäkurpitsapaistos

Raasta kesäkurpitsa ja suolaa se kevyesti, ja purista hetken päästä vesi pois.

Sekoita kananmuna, jauho ja parmesaaniraaste sekä yrttimausteet.

Paista pizzakivellä tai uunipannulla (180 astetta) noin 20 minuuttia kunnes se on kuivahko ja alkaa ruskistua.

Lisää loput ainekset tässä järjestyksessä ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 22g3.9kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.2g7.5kcal0.2g1.5g0g0.1g
Parmesan formaggio da pasta2.2g10kcal0.9g0g0.7g0g
Basilika, tuore 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Tomaattikastike, Basilico, Barilla22g12kcal0.3g1.5g0.5g0.2g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika vihreä 8.7g1.9kcal0.1g0.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss11g34kcal2.6g0.1g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana172g178kcal11.6g8.4g10g2g
Valittu annoskoko86g89kcal5.8g4.2g5g1g
Annoskoko puolitettuna43g45kcal2.9g2.1g2.5g0.5g
Arvot/100g100g104kcal6.7g4.9g5.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235318