J14 Makaronilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli, mausta.

keitä makarooni suolavedessä ja valuta
voitele vuoka ja tee maitomunaseos.

kaada kaikki vuokaan ja paista.

Pinnalle ruiskorppujauhoja.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Reilu), annos 400g22g36kcal4.4g0g2.2g0g
Makaroni ( tumma Torino )16g58kcal3g9.7g0.6g1g
Kananmuna kuorineen punnittu6g7.6kcal0.7g0g0.5g0g
Milbona Maito rasvaton33g11kcal1.1g1.6g0g0g
Sipuli 4.9g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Culinesse (Flora), annos 10g2.2g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana172g251kcal18.8g23.6g8.8g2.2g
Valittu annoskoko86g125kcal9.4g11.8g4.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna43g63kcal4.7g5.9g2.2g0.6g
Arvot/100g100g146kcal10.9g13.7g5.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=442750