Rahkalettuset (ei arvaa karpiksi)

Sekoita munat, mantelijauho, rahka, makeutusaine ja vanilliinisokeri sekaisin.

(sähkövatkaimella vatkaantuu hyvin).

Paista pannulla voin kera tai lettupannulla. 4 pientä lettua vastaa yhtä annosta.

Ohje karppausfoorumilta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 37g51kcal4.6g0.1g3.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki45g25kcal3.8g2.2g0.1g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g3g18kcal0.6g0.2g1.6g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.9g3.5kcal0g0.9g0g0g
Canderel makeutusjauhe1.4g5.5kcal0g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g205kcal18g9.4g10.6g0g
Valittu annoskoko86g103kcal9g4.7g5.3g0g
Annoskoko puolitettuna43g51kcal4.5g2.4g2.7g0g
Arvot/100g100g119kcal10.4g5.4g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116856