Puolukkainen juustokakku

Kauli piparitaikina vuoan pohjalle (halk. 24cm).

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon tuorejuusto ja nostele puolukat / karpalot joukkoon.

Kaada seos pohjan päälle.

Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 45min tai kunnes täyte on hyytynyt.

Sammuta uuni ja anna kakun jähmettyä jälkilämmössä noin puoli tuntia.

Mausta ranskankerma tomusokerilla ja kuorruta jäähtynyt kakku, koristele muutamilla marjoilla.

Anna maustua jääkaapissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Natii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai piparitaikina (Raisio), annos 100g16g62kcal1.1g9.7g2.2g0.2g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Sokeri 13g54kcal0g13.2g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa25g25kcal2.7g0.7g1.2g0g
Karpalo 13g4.1kcal0.1g0.4g0.1g0.4g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio13g18kcal0.3g0.8g1.5g0g
Tomusokeri 1dl=60g0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g350kcal10.2g50.8g11.4g1.2g
Valittu annoskoko86g175kcal5.1g25.4g5.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna43g88kcal2.6g12.7g2.9g0.3g
Arvot/100g100g203kcal5.9g29.4g6.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151239