Parsakaalikeitto

Freesaa viipaloidut porkkanat ja sipuli sekä pilkotut valkosipulinkynnet.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kiehauta ja lisää parsakaalit.

Keitä 15-20 min.
Soseuta, suurusta tarvittaessa vehnäjauholla.

Lisää kerma ja mausteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3kcal0.1g0.6g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 1.2g6.6kcal0g0g0.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 8.3g2.9kcal0.4g0.2g0g0.2g
Kanaliemi rainbow 1 L42g21kcal1.7g0.4g1.7g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)8.3g5kcal0.1g0.4g0.3g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g0.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0.1kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 1.4g0.5kcal0.1g0g0g0g
Kanaliemi rainbow 1 L7g3.5kcal0.3g0.1g0.3g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)1.4g0.8kcal0g0.1g0.1g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana172g93kcal5.4g4.2g6.4g1g
Valittu annoskoko86g47kcal2.7g2.1g3.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna43g23kcal1.4g1.1g1.6g0.3g
Arvot/100g100g54kcal3.1g2.4g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161563