KaaliKirjolohisalaatti

Choppaile kaali mahd pieneksi.

Pistä paloiksi kaikki muutkin vihannekset.

Avokadot ovat valmiita kun niiden kuori on ruksea, silloin ne ovat helposti käytettävissä.

Leikkaa puoliksi ja poista kivet.

Koverra lihat ulos lusikalla ja paloittele jos haluat.

Palottele juusto pieniksi kuutioiksi

Fetajuusto kannattaa tarjoilla erikseen.

Koska tämä on loistava salaattipohja myös muuhun käyttöön tarjoile lohi erikseen, niin se ei mausta koko salaattia vaan jokainen voi ottaa mielensä mukaan ja salaattipohjaa voi hyödyntää muuhunkin!

Salaattikastikkeeksi Kermaviilikastiketta jossa 1 pussi taffelin valkosipulidippiä taikka valkosipuli salaattikastiketta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 13g3.5kcal0.2g0.5g0g0.3g
Paprika, punainen4.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Retiisi 6.7g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g6.7g18kcal1.9g0g1.1g0g
Avokado, kuorittu, kivetön 16g32kcal0.4g0.1g3.1g1.1g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g8.9g8.9kcal1.6g0g0.3g0g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g8.9g18kcal1.5g0.2g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g176kcal12g4.2g11.4g4g
Valittu annoskoko86g88kcal6g2.1g5.7g2g
Annoskoko puolitettuna43g44kcal3g1.1g2.9g1g
Arvot/100g100g102kcal7g2.4g6.6g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235950