Omatekoinen jugurtti

Lämmitä maito n. 30-40 asteiseksi.

Laita bulgarian jogurtti astian pohjalle ja kaada maito päälle.

Sekoita.

Laita kansi päälle ja anna olla lämpimässä 10-12 tuntia.

Laita sitten pariksi tunniksi jääkaappiin.

Mausta maun mukaan marjoilla ja sokerilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Lapintintti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti, bulgarian, rasvaa 3,9%, ei lisätty d-vitamiinia 7.8g5kcal0.2g0.3g0.3g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 78g50kcal2.4g3.8g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana172g109kcal5.2g8.2g6g0g
Valittu annoskoko86g55kcal2.6g4.1g3g0g
Annoskoko puolitettuna43g27kcal1.3g2.1g1.5g0g
Arvot/100g100g63kcal3g4.8g3.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244131