Chili con Carne & Chorizo

Pilko sipuli.

Kulota sipuli pannulla siirrä pataan.

Paista jauheliha pannulla ja siirrä pataan.

Pilko chorizo-makkara ja pannulla ja siirrä pataan.

Pilko paprika ja chili ja lisää pataan.

Hienonna valkosipuli ja lisää muiden aineiden kanssa pataan.

Hauduta matalalla lämmöllä n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Xl8r
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha17g28kcal3.2g0g1.7g0g
Tomaattimurska 33g10kcal0.2g1.8g0.1g0.6g
Kidneypapu, suolaliemessä12g13kcal0.9g2.2g0.1g1g
Chili paprika punainen2.1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Chorizo-paprika makkara (Dulano)6.3g28kcal1.4g0.1g2.4g0g
Paprika, punainen6.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g8.3g6kcal0.2g1.4g0g0g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g177kcal12.2g12.4g8.6g3.4g
Valittu annoskoko86g89kcal6.1g6.2g4.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna43g44kcal3.1g3.1g2.2g0.9g
Arvot/100g100g103kcal7.1g7.2g5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254057