Kylmäsavulohi-katkarapupiirakka

Sulata taikina ohjeen mukaan ja painele uunivuokaan.

Pilko sipuli, leikkaa lohi ja tilli pieneksi silpuksi.

Sekoita kaikki ainekeset samassa kulhossa keskenään ja kaada pohjan päälle.

Paista 200 asteessa noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g25g93kcal1.1g7.8g6.3g0.9g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g9g18kcal1.8g0g1.2g0g
Katkarapu 11g7.7kcal1.6g0g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu11g14kcal1.2g0g1g0g
Maito, Kevyt13g5.7kcal0.4g0.6g0.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl6.3g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa6.3g19kcal1.4g0g1.4g0g
Tilli, tuore 1.3g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g359kcal15.2g17.6g24.8g2g
Valittu annoskoko87g180kcal7.6g8.8g12.4g1g
Annoskoko puolitettuna43g90kcal3.8g4.4g6.2g0.5g
Arvot/100g100g208kcal8.8g10.2g14.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266415