Eevan kaalipapusoppa

Suikaloi kaali isoon kattilaan, pilko joukkoon porkkanat ja paprika.

Kaada pataan noin 1,3 litraa vettä ja lisää kaksi kasvis- tai lihaliemikuutiota.

Anna kiehua hiljalleen reilu tunti - mitä pitempään, sen pehmeämpää! Lisää pataan pavut ja tomaattimurska, sekoita ja kuumenna uudelleen kiehuvaksi.

Lisää suolaa maun mukaan, esim.

herbamarea ja muita mausteita (esim.

basilika ja provencen yrtit sopivat hyvin) Jos pidät valkosipulista, lisää muutama kynsi!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 47g13kcal0.6g1.9g0.1g1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.7g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Paprika punainen 3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow13g11kcal0.6g2g0.1g0.7g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)12g4.9kcal0.2g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g70kcal3.2g11.6g0.6g4g
Valittu annoskoko86g35kcal1.6g5.8g0.3g2g
Annoskoko puolitettuna43g17kcal0.8g2.9g0.2g1g
Arvot/100g100g40kcal1.9g6.7g0.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274910