Eevaliin pannari

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Kaada puolet maidosta kuivien ainesten joukkoon ja ala vatkata, lisää maitoa vähitellen ja munat yksitellen, koko ajan vatkaten.

Lopuksi lisää öljy.

Anna taikina turvota hetki, sekoita se vielä kerran huolella ja kaada uunipellille joka on voideltu tai päällystetty leivinpaperilla.

Paista ensin noin 15 min 250 asteessa alatasolla, vähennä lämpö 200 asteeseen ja paista vielä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 52g33kcal1.6g2.5g1.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 17g58kcal1.7g11.8g0.2g0.6g
Kananmuna 50g(kpl)10g13kcal1.1g0g0.9g0g
Sokeri1.6g6.3kcal0g1.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Rypsiöljy 4.7g41kcal0g0g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g308kcal8.8g33g15.2g1.2g
Valittu annoskoko86g154kcal4.4g16.5g7.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna43g77kcal2.2g8.3g3.8g0.3g
Arvot/100g100g179kcal5.1g19.1g8.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304268