Suklaamousse karpisti

Vatkaa 2 kpl valkuaisia vaahdoksi.

Sulata voi ja suklaa kattilassa.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää suklaasulan joukkoon 2 kpl keltuaisia ja jäähdytä.

Vatkaa kerman sekaan tuorejuusto, jäähtynyt suklaaseos sekä valkuaisvaahto.

Makeutusta maun mukaan, Steviaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Kapeneva75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl30g102kcal0.6g0.9g10.5g0g
Premium 86% suklaa (Marabou), annos 10g15g91kcal1.3g2.9g8.2g2g
Kananmuna kuorineen punnittu 18g23kcal2g0g1.6g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour maustamaton15g45kcal0.5g0.6g4.5g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Voi 7.5g55kcal0.1g0g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana172g635kcal9g10g61.8g4.4g
Valittu annoskoko86g318kcal4.5g5g30.9g2.2g
Annoskoko puolitettuna43g159kcal2.3g2.5g15.5g1.1g
Arvot/100g100g369kcal5.2g5.8g35.8g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336943