Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell23g26kcal5.4g0g0.5g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g19g68kcal2.7g11g1.3g1.8g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g22g37kcal2.5g5g0.3g2.8g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)13g23kcal0.3g0.5g2.2g0.6g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g9g11kcal0.4g2g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana172g330kcal22.6g37g9g11g
Valittu annoskoko86g165kcal11.3g18.5g4.5g5.5g
Annoskoko puolitettuna43g83kcal5.7g9.3g2.3g2.8g
Arvot/100g100g191kcal13.1g21.5g5.2g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343023