Kaalipata

Keitä riisit, lisää keitin veteen suola.

Pese ja kuori porkkanat pilko porkkanat ja kaali.

Paista jauheliha ja mausta haluamillasi mausteilla.

Kaada riiseistä vesi pois, lisää riisin sekaan paistunut jauheliha.

Paista kaali ja porkkana paistin pannulla/kasarissa, lisää paisto vaiheessa pannulle vesi ja paista kaali porkkana seosta sen aikaa, että vesi on imeytynyt ja haihtunut pois.

Sekoita kaali porkkana seos riisin ja jauhelihan sekaan, sekoita kunnolla ja syö.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mammalia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pitkäjyväinen riisi , keitetty (Rainbow), annos 100g44g153kcal3.5g34.1g0.3g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Kaali, paistettu 13g11kcal0.2g0.6g0.8g0.3g
Porkkana, paistettu 6.3g5.4kcal0g0.4g0.4g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 13g28kcal2.2g0g2.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g394kcal11.8g70.2g7.2g1g
Valittu annoskoko86g197kcal5.9g35.1g3.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna43g99kcal3g17.6g1.8g0.3g
Arvot/100g100g229kcal6.8g40.7g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346605