Gluteenittomat suklaacookiet

Sulata voi. Rouhi suklaa ja sulata 50g voin joukoon.

Sekoita sokeri ja munat yksitellen hieman jäähtyneeseen rasvaseokseen.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

ja lisää suklaarouheen kanssa vuorotellen rasvaseoksee varovasti sekoittaen.

Sekoita tasaiseksi ja nostele lusikalla nokareita pellille.

Paista 200C 10min

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 13g91kcal0.1g0.1g10.2g0g
Leivontasuklaa, tumma (Fazer), annos 5g16g88kcal1.3g5.8g6.6g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g31g106kcal0.8g25.9g0.2g0.6g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.8g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0.2g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Siirappi 8.8g26kcal0g6.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.3g8.9kcal0.8g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g733kcal6.2g98.4g35.6g1.6g
Valittu annoskoko86g367kcal3.1g49.2g17.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna43g183kcal1.6g24.6g8.9g0.4g
Arvot/100g100g424kcal3.6g56.9g20.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=447785