Bratwursti-hapankaaliruukku

Lisäksi 1/2 tl suolaa, 1 tl Pirkka-pizzamaustetta, 1/2 tl rouhittua mustapippuria

1. Paloittele bratwurstit noin 3 cm:n kokoisiksi paloiksi ja hienonna sipuli.

Leikkaa halkaistu paprika ohuiksi viipaleiksi.

2. Ruskista bratwurstit (öljyssä) pannulla.

Lisää sipuli ja ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon paprika- ja kasvissuikaleet sekä mausteet.

Anna hautua tiiviin kannen alla 5-10 minuuttia.

3. Lisää hapankaali ja kuumenna.

Annostele ruoka neljään ruukkuun ja koristele tuoreella persiljalla.

Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika punainen 11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä16g6.4kcal0.2g1.3g0g0.5g
Hapankaali (Pirkka), annos 100g25g5kcal0.3g0.9g0.1g0g
Bratwursti (Pirkka)31g91kcal4.1g0.4g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana172g212kcal9.4g6.6g17g1.6g
Valittu annoskoko86g106kcal4.7g3.3g8.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna43g53kcal2.4g1.7g4.3g0.4g
Arvot/100g100g123kcal5.5g3.8g9.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87991