Katalonialainen lihapata

1. Ruskista paisti joka puolelta 1rkl:ssa öljyä uuninkestävässä padassa.

Lisää sipuli ja valkosipuli.

Jatka paistamista 2 minuuttia ja ota pois liedeltä. 2. Lisää vesi+lihaliemikuutio , punaviini, rusinat ja oliivit.

Kypsennä uunissa 175 asteessa kannella peitettynä 2 tuntia.

3. Nosta kypsä paisti padasta ja kääri tiiviisti folioon.

4. Suurusta paistiliemi sekoittamalla ohratärkkelystä veteen.

Kaada suurus pataan samalla kevyesti sekoittaen.

Kuumenna liedellä kiehuvaksi ja hauduta pari minuuttia. 6. Viipaloi paisti ja asettele tarjoiluastiaan.

Lusikoi kastike paistiviipaleiden päälle ja koristele halutessasi timjaminoksilla.

Tarjoa esi. lämpimien lohkoperunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti42g46kcal9.3g0g1.3g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.4kcal0g0g0.1g0g
Punaviini 7g5kcal0g0g0g0g
Rusina 0.8g2.5kcal0g0.5g0g0.1g
Oliivi kivetön musta rainbow9g17kcal0.1g0.5g1.6g0g
Ohrakas ohratärkkelys1.4g5.1kcal0g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g183kcal19g5.6g8.6g0.6g
Valittu annoskoko86g91kcal9.5g2.8g4.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna43g46kcal4.8g1.4g2.2g0.2g
Arvot/100g100g106kcal11g3.2g5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156355