Soijarouhevuoka

1. Kuullota silputtu sipuli voissa.

2. Lisää tomaattimurska, valkosipuli ja soijarouhe, sekä tomaattimurskan huuhteluun käytettävä vesi.

3. Anna hautua kunnes ylimääräiset nesteet poistuu.

4. Lisää puolet kermasta ja mausta esim.

suolalla, pippurilla ja yrteillä.

5. Laita puolet annoksesta uunivuokaan.

Lisää päälle puolet mozzarellasta ja koskenlaskijasta ja osa juustosta.

Laita päälle loppu kerma ja tomaattikastike.

Päällystä lopuilla juustoilla.

Anna paistua 175 asteessa kunnes juusto on kaunista ja uunista leijailee huumaava tuoksu.

Nauti lisänä paljon tuoretta salaattia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1.1g8.2kcal0g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.5kcal0.3g1g0g0.3g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g45g9kcal0.6g1.3g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g4.2g14kcal2.1g1.3g0g0.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 5.6g19kcal0.1g0.2g2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g3.4g9kcal0.6g0g0.7g0g
Sinileima emmental juustoraaste (Velbo)5.6g22kcal1.6g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g175kcal10.8g8g10.8g1g
Valittu annoskoko86g87kcal5.4g4g5.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna43g44kcal2.7g2g2.7g0.3g
Arvot/100g100g101kcal6.3g4.6g6.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267458