Punainen Pekoni-Makkarapata

10:00 <@xl8r> simppeli resepti: 2 lenkkimakkaraa (vaikka hk sininen), paketti pekonia, yks
sipuli, puol litraa tomaattimehua, 1 paketti tomaattimurskaa, puol litraa vettä,
150 g spagettia
10:01 <@xl8r> pilkkoo ja paistaa pekonit ja maggarat, heittää sipulit sekaan, paistaa kunnes
sipuli pehmeetä
10:01 <@xl8r> tomaattimoskat ja vesi kattilaan kera lihaliemikuutio, tulille
10:01 <@xl8r> maggarat, pekonit, sipuli sekaan ja kun kiehuu, spagetit pätkittynä n. kolmeen
osaan
10:02 <@xl8r> keittää kunnes spagetti on kypsää, vähän pippuria, chiliä ja muita mausteita

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Xl8r
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkki (Pirkka (atria)), annos 270g19g48kcal1.6g1.5g3.8g0.1g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot5.3g15kcal0.7g0.1g1.4g0g
Tomaattimehu pirkka (Pirkka), annos 250g21g4kcal0.1g1.1g0.1g0.3g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)14g4.8kcal0.2g0.9g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1.1kcal0g0g0.1g0g
Täysjyväspagetti (Pirkka), annos 75g4.9g16kcal0.6g3.3g0.1g0.3g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g180kcal6.6g14.2g11g2g
Valittu annoskoko86g90kcal3.3g7.1g5.5g1g
Annoskoko puolitettuna43g45kcal1.7g3.6g2.8g0.5g
Arvot/100g100g104kcal3.8g8.2g6.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312702