Kanalasagne

Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauho.

Lisää maitoa ja kiehauta.

Sekoita ja anna suurustua.

Lisää 200g juustoraaste.

Paista kanat, lisää hiukan vehnäjauhoja ja pari desiä vettä.

Kastike suurustuu, lisää sinappia, ketsuppia ja koskenlaskijaa.

Lado lasagnelevyjen kanssa vuorotellen.

Päälle jää juustokastike ja juustoraaste.

Jos haluat nopeuttaa kypsymistä, keitä vesi, laita lasagnelevyt kuumaan veteen noin 5 minuutiksi ennen kuin ladot vuoan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g12g34kcal3.5g0g2.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.1g11kcal0.3g2.1g0g0.1g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g5.6g19kcal0.7g3.8g0g0.4g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1.4g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Sinappi 0.8g1kcal0g0.1g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 47g21kcal1.4g2.3g0.7g0g
Voi 1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Ketsuppi, euro shopper0.8g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet hunajamarinadissa14g19kcal2.5g0.2g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g238kcal17.4g17.4g10g1g
Valittu annoskoko86g119kcal8.7g8.7g5g0.5g
Annoskoko puolitettuna43g60kcal4.4g4.4g2.5g0.3g
Arvot/100g100g138kcal10.1g10.1g5.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339826