Liha-juurespata

Ota lihan pintaan nopeasti väri ja mausta suolalla ja pippurilla.

Pilko muut ainekset ja laita uunivuokaan sieniä lukuunottamatta.

Kaada ruskistettu liha päälle.

Kaada vesi päälle ja mausta lihaliemikuutiolla.

Hauduta 200-asteisessa uunissa noin kaksi tuntia.

Lisää sienet joukkoon viimeisen puolen tunnin aikana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 553 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 7.4g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 8.8g7.1kcal0.1g1.5g0g0.3g
Palsternakka 2.3g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Purjosipuli 2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Herkkusieni 8.8g1.4kcal0.2g0g0g0.1g
Karjalanpaisti atria 700g14g22kcal2.6g0g1.3g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.4g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g73kcal6.2g4.8g2.8g1.4g
Valittu annoskoko86g37kcal3.1g2.4g1.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna43g18kcal1.6g1.2g0.7g0.4g
Arvot/100g100g42kcal3.6g2.8g1.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227472