PAPRIKARISOTTO

Hienonna sipuli ja kuutioi paprikat pieniksi.

Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota riisi ja sipuli- ja valkosipulisilppu.

Lisää paprikapalat.

Lisää viinietikka, kiehuva vesi ja kasvisliemikuutiot.

Anna risoton poreilla 10-15 minuuttia.

Sekoita välillä.

Tarkista riisin kypsyys maistamalla.

Lisää kevytkerma ja anna seoksen kiehua vielä hetki.

Risotto on parhaimmillaan puuromaisena löysänä.

Lisää juustoraaste ja mausta ruoka limepippurirouheella ja tarvittaessa ripauksella suolaa/ lorauksella soijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Kinkki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 8.2g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Paprika keltainen 8.2g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli 5.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Oliiviöljy 1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Riisi puuroutuva 14g47kcal0.8g10.3g0.1g0.3g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 4% (Rainbow), annos 200g11g6.6kcal0.1g0.6g0.4g0g
Kasvisliemikuutio 1.1g3.3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g1.6g6.5kcal0.5g0g0.5g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g1.1g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g174kcal3.8g25.2g5.8g1.6g
Valittu annoskoko86g87kcal1.9g12.6g2.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna43g44kcal1g6.3g1.5g0.4g
Arvot/100g100g101kcal2.2g14.6g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358816