Amerikkalainen juusto-suklaakakku, karppiversio

Sekoita mantelijauhe sulatetun voin kanssa.

Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 18 cm) leivinpaperille.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate, makeutusjauhe ja pari tippaa vanilja-aromia ja viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille.

Koristele suklaalastuilla tai -rouheella sekä karkeasti rouhituilla, uunissa tai pannulla paahdetuilla pähkinöillä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g6.2g36kcal1.4g1.2g3.2g0g
Voi 60% rasvaa 4.4g24kcal0g0g2.7g0g
Liivatelehti, gelatiini25g87kcal21.4g0g0g0g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g0.9g0kcal0g0g0g0g
Fazer, premium block tumma suklaa6.2g35kcal0.5g2.3g2.6g0.7g
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g6.2g32kcal0.6g1.8g2.5g0.4g
Philadelphia tuorejuusto 200g13g32kcal0.7g0.4g3g0g
Makeutusjauhe, Pirkka6.2g23kcal0.1g5.7g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl19g68kcal0.4g0.5g7.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g674kcal50.2g23.8g42.2g2.2g
Valittu annoskoko86g337kcal25.1g11.9g21.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna43g169kcal12.6g6g10.6g0.6g
Arvot/100g100g391kcal29.1g13.8g24.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237190