Paprikawokkipannu

1.Kaada tonnikala purkeista öljyt kattilaan ja kuummenna se.

2.Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet, kuullota niitä hieman.

3.Lisää pannuun pilkotut paprikat ja kesäkurpitsat.

4.Mausta mielesi mukaan, ja lisää myös rypsiöljy.

5.Kuullota vihanneksia pannulla noin 30min.

6.Lisää sitten sekaan tomaattimurska, kiehauta.

7.Lisää tonnikalat.

- Tarjoile riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Skavon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikasekoitus Pirkka 300 g19g4.1kcal0.2g0.8g0g0.4g
Tonnikala öljyssä 11g20kcal2.9g0g1g0g
Kesäkurpitsa22g3.8kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)8.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g23g8.1kcal0.2g1.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g123kcal7g7g7.4g2g
Valittu annoskoko86g61kcal3.5g3.5g3.7g1g
Annoskoko puolitettuna43g31kcal1.8g1.8g1.9g0.5g
Arvot/100g100g71kcal4.1g4.1g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274741