Jauhelihapiilot

Riko kananmunat kulhoon ja sekoita yhdessä kerman, kaurahiutaleiden ja haluamiesi mausteiden kanssa.

Lisää jauhelihajoukkoon.

Annostele jauhelihamassa muffinivuokaan ja tee jokaiseen pieni kolo.

Valuta fetasta öljy pois ja lusikoi fetapalaset jauheliha"pesiin".

Paista noin 20-25 minuuttia 225-asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu10g12kcal1.1g0g0.9g0g
Kuohukerma,valio,2dl6.7g23kcal0.1g0.2g2.3g0g
Kaurahiutale 3.3g13kcal0.5g1.9g0.2g0.3g
Atria kevyt jauheliha58g99kcal11.1g0g5.8g0g
Apetina feta snack aurinkokuivattu tomaatti (Arla), annos 150g8.3g28kcal1.3g0.5g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g349kcal28.2g5.2g22.8g0.6g
Valittu annoskoko86g174kcal14.1g2.6g11.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna43g87kcal7.1g1.3g5.7g0.2g
Arvot/100g100g202kcal16.3g3g13.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285203