Tuliset, ihanat katkaravut

Salsa, kermaviili ja tuorejuusto laitetaan lämpenemään kattilaan.

Sekoitellaan kunnes tuorejuusto sulanut.

Lisätään katkaravut.

Annetaan muhia tovi, mutta vahditaan ettei kiehu.

Jaetaan soossi uuninkestäviin annosvuokiin (noista aineksista tulee 2 annosta).

Juustoraastetta päälle ja työnnetään uuniin. 200 astetta, sen aikaa että juusto saa kauniin värin.

Ja sitten syömään!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salsa, medium16g2.8kcal0.2g0.5g0g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)31g20kcal1g1.5g1.1g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 7.8g24kcal0.3g0.3g2.3g0g
Katkarapu 16g11kcal2.3g0g0.2g0g
Juusto, kova pienikoloinen juusto, rasvaa 24-27 %, edam 16g53kcal4.1g0g4g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.5g1.6kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g225kcal15.8g5.4g15.2g0g
Valittu annoskoko87g113kcal7.9g2.7g7.6g0g
Annoskoko puolitettuna43g56kcal4g1.4g3.8g0g
Arvot/100g100g130kcal9.1g3.1g8.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198040